Search for content, post, videos

VIDEO Machiajul potrivit pentru la scoala! Cum sa iesi in evidenta

Adolescentele din ziua de azi sunt in pas cu moda si urmaresc ultimile trenduri de fiecare data.

Citesc reviste, urmaresc online fel si fel de prezentari internationale, toate cu scopul de a arata bine zi de zi si de a fi in trend mereu.

Multe dintre ele au tendinta de a confunda scoala cu clubul si au tendinta de a exagera grav in ceea ce priveste machiajul potrivit pentru scoala. Cert este ca cu ceva ani in urma acest lucru nu era un must have, fetele nu puneau atata accent pe vestimentatie si machiaj la scoala, cat puneau accent pe invatatura.

Poate esti mamica unei adolescente rebele si nu sti cum sa o potolesti sau cum sa ii explici sa faca diferenta intre iesitul in club si mersul la scoala. Sau poate esti o adolescenta si ai nevoie de niste sfaturi utile pentru realizarea unui machiaj simplu, natural, potrivit pentru scoala. In urmatorul tutorial vei invata pas cu pas, sa realizezi un machiaj potrivit pentru scoala.

Aplica un primer pana la nivelul sprancenelor, apoi aplica un fard crema de culoarea sampaniei, pentru un efect iluminator si proaspat. In coltul exterior al ochiului aplica un fard de culoare visinie, apoi pe linia naturala a genelor aplica o dunga subtire cu un tus sau un creion de culoare neagra si la sfarsit mascara.

Ai grija pentru blush si pentru ruj sa folosesti culori cat mai naturale pentru un aspect proaspat si potrivit pentru scoala.

VIDEO
 

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Zizou Sez</cite>

    Start rapid si usor! Bani la domiciliu! Cautam urgent colaboratori extrem de seriosi pentru lucru la domiciliu. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet, calculator, cunostinte de operare cu documente word si pdf, timp liber de circa 2-3 ore pe zi. Oferim contract de comision si instruire pas cu pas, gratuita. Numai persoanele foarte serioase sunt rugate sa ceara detalii la adresa de email: zizou_sez@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *