Search for content, post, videos

VIDEO Machiajul de tranzitie de la sezonul de vara la sezonul de toamna

Tranzitia de la vara la toamna este putin dureroasa. Spun dureroasa pentru ca vara totul pare mai simplu, machiajul, vestimentatia, alegerea culorii pentru unghii.
Toamna insa lucrurile se schimba putin. Putin mai mult as putea spune.
Toamna intra intr-o alta sfera. Lucrurile devin putin mai glamour. Toamna cred ca poti cu usurinta observa cine are bun gust in ceea ce priveste vestimentatia, makeup si nu numai. 
Vara nu ai nevoie de multe lucruri, o pereche de sandale in trend, o rochie si gata ai rezolvat problema. Toamna insa intra in alta categorie, ai nevoie de o gramada de articole vestimentare, incaltaminte diversa, machiaj spectaculos, unghii impecabile.
E greu sa treci peste frumusetea verii care aduce marea cu ea, aduce concediul alungit, sa treci peste toate astea pentru o toamna morocanoasa, plina de ploi, copacii isi pierd frunzele, din verde totul devine cenusiu.
Cand vorbim despre machiaj deja lucrurile capata o alta culoare. Machiajul de toamna este mai sobru, sau cel putin asta este trendul. Asta se cere, asta se cauta, asta se poarta. 
Poate noi femeile, am prefera ca lucrurile sa stea putin altfel, sa vedem putin mai multa culoare, dar ne adaptam.
Din  tutorialul special pentru astazi vom invata care este machiajul potrivit pentru aceasta perioada. Vom invata trei tipuri de machiaje total diferite, de la un look comun de zi cu zi, la un machiaj dramatic, de seara. 

VIDEO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *