Search for content, post, videos

VIDEO Machiaj incredibil à la Marilyn Monroe

Marilyn Monroe cred ca a fost idolul tuturor femeilor. O feminista convinsa, aceasta a reusit mereu sa impresioneze prin aparitile ei spectaculoase.

 

Mereu impecabil, machiajul ei a fost mereu copiat si look-ul ei reintrepretat de sute de femei, printre care si multe dintre vedete.

 

Cel mai mare fan al lui Marilyn Monroe a fost si este Christina Aguilera. Aceasta a incercat sa ii fure din stil fie vestimentar, artistic, dar mai ales machiajul.

 

Un machiaj simplu in stilul cat eyes, punand accent pe trasaturile frumoase ale ochilor si ale buzelor, a furat inimile a sute de femei din intreaga lume.

 

Carli Bybel intr-o reinterpretare a machiajului lui Marilyn Monroe ne prezinta printr-un tutorial ce pasi trebuie sa urmam pentru a obtine un machiaj precum al vedetei in cauza.

 

Marilyn Monroe, precum ne prezinta Carli Bybel, punea accent pe scoaterea in evidenta a trasaturilor.

 

Pentru acest lucru, aceasta ilumina foarte mult pleoapa superioara a ochiului, apoi cu un eye liner negru intens trasa o line cat eyes pe linia naturala a ochiului, langa pleoape, alungind catre coltul exterior al ochiului.

 

La sfarsit aplica mascara de culoare negru intend pentru a accentua si mai mult conturul ochilor.

 

Rujul ei rosu a facut furori si va face in continuare. La fel cum Carli ne prezinta, aceasta punea foarte tare accent si pe buze nuantand cu culoarea rosu frumusetea acestora.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *