Search for content, post, videos

VIDEO Machiaj de vampirita pentru Halloween

Transilvania este recunoscuta in toata lumea datorita existentei lui Dracula, al lui Vlad Tepes. In jurul lui s-au invartit si se invart foarte multe legende, de cele mai multe ori acestea sunt exagerate. 

Totusi de Halloween, americanii si toti ceilalti care au adoptat aceasta sarbatoare ca fiind a lor, adora stilul lui Dracula, cel de vampir.

Cele mai multe doamne si domnisoare, doresc si de foarte multe ori reusesc, sa se transforme intr-o vampirita sexy, periculoasa, perversa si rea.

Barbatii prefera mai mult stilul dur, in detrimentul celui sexy. Acestia vor sa scoata din ei partea cea rea macar pentru o zi.

S-au facut nenumarate filme care aveau ca tematica vampirismul. Cele modern au imbinat romantismul si vampirismul in niste filme cu un succes enorm la nivel mondial.

Renumita serie de filme Twilight au innebunit milioane de doamne si domnisoare de pe intreg mapamondul. Cu niste vanzari record, povestea transilvaneana a devenit cunoscuta in intreaga lume.

Dupa cum ne-a obisnuit sa ne impresioneze de fiecare data, deja renumita Carli Bybel, o tanara iubitoare de tutoriale, a reusit sa realizeze un machiaj spectaculos de vampirita sexy cu care orice doamna sau domnisoara care va alege sa il poarte in seara de Halloween, va impresiona si cucerii pe oricine.

Pentru a putea realiza acest machiaj trebuie sa urmam fiecare pas in parte cu atentie, pentru ca rezultatul sa fie cel dorit de catre noi.

VIDEO

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *