Search for content, post, videos

VIDEO Machiaj Barbie de Halloween

Femeile Barbie deja au devenit un trend la nivel mondial. Ce ai zice totusi daca ai face acest lucru doar pentru o seara?

Mult ravnitele papusi Barbie cu un aspect impecabil, talie de viespe, machiaj superb realizat, tinute care mai de care iar parul blond platinat au facut si fac furori chiar si in randul oamenilor.

Tot mai multe tinere adolescente din toata lumea lupta pentru obtinerea unui aspect de papusa Barbie, pentru multe dintre acestea acest lucru devine obsesiv, pierzandu-si usor identitatea naturala.

Hai sa facem acest lucru doar pentru o seara. Orice femeie se imagineaza o papusa Barbie macar odata in viata. Halloween-ul este momentul perfect pentru acest lucru.
In tutorialul de mai jos, deja cunoscuta Carli Bybel, makeup-artist, ne prezinta cum putem sa realizam la noi acasa machiajul Barbie impecabil si perfect pentru Halloween.

Pentru realizarea acestui machiaj avem nevoie de urmatoarele:

Anticearcan
Illuminator pentru ochi
Fard de pleoape
Lip gloss roz
Eye liner negru
Dermatograf alb
Mascara
Gene false

Pasii ce trebuie urmati sunt foarte simpli, accentul punandu-se pe frumusetea ochilor, iar buzele conturate perfect vor scoate in evidenta curburile perfecte ale acestora.
Urmati cu atentie pasii de mai jos pentru un rezultat impecabil si perfect.

VIDEO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *