Search for content, post, videos

VIDEO Machiaj a la Angelina Jolie: cum sa obtii lookul de femeia fatala

Actrita Angelina Jolie este intruchipare femeii fatale in mintea multor persoane, femei si barbati deopotriva. Chiar si femeile care nu apreciaza lookul ei de femeie fata tanjesc, in secret, dupa acel aspect.

 

Dincolo de trasaturile faciale care fie se aseamana, fie nu aduc deloc cu cele ale Angelinei Jolie, putem sa obtinem lookul de femeie fatala din machiaj, conturandu-ne astfel chipul si ochii incat sa emanam acea puternica senzualitate feminina care a consacrat-o pe Jolie la Hollywood si nu numai.

 

Machiajul incepe, bineinteles, cu aplicarea fondului de ten. In functie de trasaturile fetei, s-ar putea sa ai nevoie de doua-trei nuante, unul mai deschis decat pielea ta, unul corespunzator pielii si unul mai inchis.

 

Angelina Jolie are nasul drept, subtire si scurt, motiv pentru care, daca nasul tau este usor mai lat, poti sa aplici cu pensula putin fond de ten mai inchis la culoare, pe laterale, pentru a obtine efectul de alungire si subtiere.

 

Totodata, Jolie are pometii ridicati, evidenti. Poti crea acelasi efect folosind un fond de ten mai deschis la culoare pe care sa-l aplici pe pometi si pe barbie si, mai apoi, sa-l uniformizezi.

 

Vizioneaza acest clip pentru a vedea pas cu pas cum poti obtine lookul de femeie fatala a la Angelina Jolie:

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *