Search for content, post, videos

VIDEO Ice-queen makeup: cum sa arati mai tanara cu un machiaj de iarna

Culoarea specifica iernii este argintiul, iar fascinatia noastra pentru sarbatori ne face sa ne dorim un machiaj in ton cu aceasta perioada a anului. In astfel de situatii, putem alege machiajul ice-queen (regina ghetii).

 

Machiajul ice-queen se realizeaza in tonuri de argintiu, combinate cu alte culori, in functie de preferinte. A doua culoarea in machiajul ice-queen poate fi albastru, dar si nuante pamantii. Totul tine de preferinte. Atentie insa! Machiajul reginei ghetii nu este chiar atat de usor de realizat pe orice tip de piele. Spre exemplu, persoanele cu tenul masliniu ar trebui sa evite machiajul de iarna ice-queen, acesta fiind mai potrivit celor cu ten mai deschis. Mai mult, pentru ca utilizam cel putin un fard de pleoape cu sidef sau sclipici, trebuie sa avem mai grija sa nu ni se evidenteze ridurile. De regula, sideful si sclipiciul scot in evidenta imperfectiunile de la nivelul ochilor. Din acest motiv, trebuie mai intai sa acoperim bine liniile fine din jurul ochilor.

 

Realizarea machiajului ice-queen incepe, bineinteles, cu aplicarea fondului de ten. Este indicat ca acesta sa fie de o nuanta mai deschisa decat culoarea tenului, pentru ca astfel obtineti un efect de luminozitate mai puternic, precum si un look mai „ghetos”.

 

Ulterior, aplicati corector sau anticearcan si mai deschis la culoare pe pleoape si sub ochi. Puteti pune mai multa pasta corectoare sau sa folositi mai mult anticearcan pentru a va estompa liniile fine. Trebuie sa presati usor si des pleoapele si zona de sub ochi pana cand substanta este intinsa uniform pe piele.

 

Urmatorul pas este sa aplicati un fard de pleoape folosit ca baza de machiaj pentru stilul ice queen. Mai exact, un fard de pleoape argintiu mediu sau un blue metalic. Nu va sfiiti de culorile aparent intense, caci acest strat de baza trebuie sa fie foarte fin, strict pentru nuantarea intregii pleoape, iar ulterior oricum veti aplica si argintiu deschis.

 

Dupa aplicarea stratului de baza, folositi un fard alb sidefat la baza pleoapei superioare.

 

Ulterior, folositi un fard intens argintiu, chiar cu sclipici, pentru a va evidentia colturile interne ale ochilor. Acest fard trebuie sa fie cel mai puternic si cel mai deschis la culoare, fata de toate celelalte.

 

Dupa acest pas, conturati-va linia pleoapei. Folositi tot fardul de pleoape folosit ca baza, dar combinati-l cu o culoare mai intensa. Cu o pensula mai deasa, conturati-va baza superioara a cavitatii oculare, situatia la jumatatea distantei dintre ochi si sprancene.

 

Pentru un efect „icy” mai puternic, puteti aplica din nou fard argintiu sau cu sclipici pe mijlocul pleoapei. Nu uitati sa va conturati si sprancenele, dar fara a aplica mult fard de sprancene sau prea mult creion, pentru ca accentul sa cada pe ochi. Folositi fie creion dermatograf, fie tus, pentru conturarea liniei exterioare a pleoapei. Putin blush si un ruj usor roze, tot in ton icy pe buze, si machiajul e complet!

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *