Search for content, post, videos

Video explicativ! Cum sa aplici corect genele false

Genele false joaca un rol foarte important in cadrul unui machiaj. Fie ca este vorba despre un eveniment foarte important sau alegi sa le porti de zi cu zi, ele sunt un fel de arma secreta de care te poti folosi ori de cate ori ai tu nevoie.

Ele pot schimba cu totul un machiaj, insa daca alegi sa le porti de zi cu zi va trebui sa ai foarte mare grija ce fel de gene alegi pentru ca ele sa para cat mai naturale.

Cel mai recomandat este sa ai grija ce gene si ce lipici cumperi pentru ca aceste produse sa fie de cea mai buna calitate. Nu uita ca ochii sunt un organ foarte sensibil si trebuie avuta mare grija de ei. Pentru asta recomand o pereche de gene false din par natural, deoarece acestea iti ofera un look cat se poate de natural si deosebit.

Fie ca iti doresti un machiaj dramatic sau unul romantic, genele joaca un rol foarte important.

Cum genele nu se lipesc singure vei avea nevoie de un lipici special creat pentru acest lucru (Il vei gasi in magazinele specializate).

Daca nu sti cum sa iti aplici singura acasa aceste gene iti recomand un tutorial care te va ajuta pas cu pas sa faci acest lucru.

Inainte sa incepi sa aplici genele false verifica daca sunt exact cat lungimea ochiului tau, daca nu cu o foarfeca indeparteaza excesul.

Aplica doar foarte putin lipici pe linia genelor false. Lasa lipiciul sa actioneze cateva secunde (5,6 secunde) si apoi aplica genele cat mai aproape de genele tale naturale si strange usor baza genelor cu ajutorul degetelor asigurandu-te ca s-au lipit bine si corect.

VIDEO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *