Search for content, post, videos

VIDEO EXPLICATIV Cum sa te machiezi daca ai lentile de contact

Lentilele de contact nu mai sunt de mult un lucru neobisnuit pentru femeile din Romania, insa de multe ori ne pot cauza probleme in ceea ce priveste machiajul.

Acest lucru se intampla din cauza faptului ca realizarea machiajului atunci cand porti lentile de contact este uneori dificila si necestia multa atentie.

Pentru realizarea machiajului in cazul in care purtati lentile de contact este imperativ sa stiti ca, inainte de a incepe sa va machiati, trebuie sa va puneti lentilele.

Asa realizezi machiajul de papusa Barbie

Cel mai important lucru in aplicarea machiajului este sa fim atente si sa actionam cat se poate de gentil pentru a nu rani globul ocular sau pentru a nu sparge lentila de contact.

Motivul pentru care machiajul se realizeaza dupa introducerea lentilelor este simplu de inteles: culoarea acestora decide tipul de machiaj pe care il vom folosi.
Mai intai se aplica fondul de ten pentru a obtine efectul de umbra. Creionul de ochi trebuie neaparat sa fie rezistent la apa din cauza ca ochii lacrimeaza mai des in momentul in care au lentile de contact.

Practic, trebuie protejate doar pleoapele iar tipul de machiaj pe care doriti sa il faceti trebuie realizat cu blandete.

VIDEO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *