Search for content, post, videos

VIDEO Cum sa te machiezi ca sa-ti alungesti fata

Fie ca esti mai plinuta, fie ca ai, pur si simplu, chipul mai lat, poti sa obtii un efect de subtiere/alungire asupra fetei prin machiaj.

 

Pentru a crea iluzia de chip mai alungit, machiajul tenului trebuie sa mizeze pe contur. Acesta este dat de folosirea mai multor nuante de fond de ten – unul coresponzator culorii tenului, unul mai deschis si unul mai inchis. Folosind mai multe nuante creezi acele umbre care ofera aspectul de fata mai alungita.

 

Pentru inceput, aplici fondul de ten potrivit chipului tau pe toata suprafata fetei.

 

Ulterior, pui pe o paleta doua picaturi de fond de ten mai deschis si doua din produsul mai inchis. Poti sa le amesteci din prima sau sa te joc cu ele direct pe fata.

 

Din combinatia celor doua vei obtine o solutie mai deschisa decat tenul tau, care va actiona ca un iluminator. Aplica fondul de ten mai deschis (unul singur sau combinatie din doua) deasupra pometilor. Estompeaza marginile si asigura-te ca fondul de ten baza, potrivit pielii tale, se imbina cum trebuie, fara sa lase urme, cu fondul de ten folosit ca iluminator. Pe acesta din urma aplica-l si in zona T a fetei: pe frunte, intre sprancene, pe lungimea nasului si in varful barbiei, estompand cu degetele sau cu un burete. Pentru o precizie mai buna, este indicat sa-ti folosesti degetele.

 

Dupa obtinerea efectului de iluminare a pometilor si a zonei T a chipului, urmeaza „umbrirea” altor zone ale fetei. Iei fond de ten usor mai inchis la culoare si aplic de la partea superioara a urechii, pe diagonala in jos, oprindu-te la aproximativ doua degete distanta de colturile gurii.

 

Dupa ce ai trasat aceasta linie cu fond de ten mai inchis la culoare, cobori usor nuanta catre marginea barbiei, chiar continuand usor pe gat. Estompezi cu degetele pentru a te asigura ca nu ai dungi sau alte urme inestetice.

 

Procedezi la fel si pe linia parului, de la tample catre fruntea.

 

Daca ai nasul mai lat, poti sa obtii efect de subtiere si pe acesta, trasand doua linii subtiri de fond de ten pe lateralele nasului si estompand usor.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *