Search for content, post, videos

VIDEO Cum sa realizezi un machiaj cu influente orientale, la tine acasa

Femeile sunt in general cele mai fascinate de influentele orientale in machiaj. Mereu ne-am dorit poate imbracaminte traditional araba sau indiana, machiaj sau bijuteri impozante ca ale lor.

 

Pe mine ma fascineaza cultura araba si tot ce tine de traditionalismul lor: tinute, machiaj, bijuterii, traditii.

 

Sa realizezi un machiaj cu influente orientale nu este tocmai simplu, insa daca urmezi pas cu pas regulile, este inevitabil ca rezultatul sa nu fie cel dorit de catre tine.

 

Mai jos ti-am pregatit un tutorial cu un astfel de machiaj, un tutorial care iti arata pas cu pas ce trebuie sa faci si de ce ai nevoie.

 

Aplica pe toata fata fond de ten. Dupa ce ai aplicat fondul de ten aplica pe pleoapa superioara pana la sprancene un iluminator de tip crema si traseaza cu creionul linii bine definite pe linia ochiului sus si jos.

 

In coltul stang exterior traseaza o dunga mai groasa de creion pe care o “aranjezi” cu pensula. Aplica un fard auriu si putin albastru inchis.

 

Pentru ca rezultatul sa fie spectaculos, urmareste cu atentie tutorialul de mai jos si respecta pas cu pas regulile machiajului. Pentru un efect si mai spectaculos poti opta pentru gene false, daca nu iti doresti acest lucru un rimel este suficient.

VIDEO

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *