Search for content, post, videos

VIDEO Cum sa realizezi machiajul smoky eyes al lui Kim Kardashian

Machiajul smoky eyes fascineaza aproape toate femeile si multe dintre reprezentantele sexului frumos considera ca este destul de dificil de realizat. Insa Kim Kardashian ne arata ca este mai simplu decat am crede!

 

Aceasta fotografie lui Kim Kardashian a fost realizata in timp ce mergea la Opera Ball de la Opera de Stat Vieneze, un fotograf surprinzand-o cu ochii inchisi, dezvaluindu-ne astfel machiajul smoky eyes desavarsit.

 

Din imagine, se poate observa cu ochii ei sunt „imbracati” intr-o culoare aproape neagra intr-un V orizontal care mai ca atinge cozile sprancenelor. In zona centrala a pleoapelor a aplicat o nuanta mai delicata de gri care face intregul machiaj sa arate usor difuz – exact ceea ce cauti, de fapt, de la un smoky eyes reusit.

 kim art

Pentru realizarea acestui tip de machiaj trebuie, insa, sa ai o baza aproape impecabila. Cum accentul cade pe ochi, nu-ti permiti imperfectiuni la nivelul tenului. Din acest motiv, pielea fetei trebuie acoperita uniform cu fond de ten, iar folosirea corectorului este, in unele cazuri, absolut necesara pentru acoperirea micilor imperfectiuni, cum ar fi depigmentari ale tenului sau cearcanele de sub ochi.

 

Un negru intens sau moderat in intensitate trebuie ca constituie linia de definire a machiajului si trebuie aplicat abia dupa ce „imbraci pleoapele” intr-o nuanta de baza, cum este griul in cazul lui Kim Kardashian. Dupa aplicarea liniei de negru, aceasta poate fi estompata, pentru a crea imaginea usor difuza, cu fardul gri folosit anterior.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *