Search for content, post, videos

VIDEO Aplicarea corecta a rujului rosu

Nu exista femeie careia sa nu i se potriveasca cel putin o anumita nuanta de rosu pe buze. Insa, odata descoperita nuanta, aceasta trebui sa stie ca aplicarea rujului rosu este usor diferita fata de cel de alte nuante.

 
1. Si buzele trebuie ingrijite, motiv pentru care seara de seara trebui date cu o crema hranitoare. Daca nu folosesti una speciala pentru buze, poti apela chiar si la crema de galbenele, caci aceasta inmoaie buzele, le hraneste si te scapa de micile pielite.

 

2. Dar si inainte de aplicarea rujului este indicat sa te dai cu un balsam hranitor, dar nu foarte gras. In felul acesta, rujul nu se va usca mai repede in acele zone usor mai deshidratate decat altele.

 

3. Defineste parte de deasupra buzei superioare cu fond de ten sau anticearcan mai deschise la culoare. In felul acesta oferi luminozitate buzelor si chiar si un efect de marire.

 

4. Aplica rujul rosu direct din tub, nu folosi pensula. Este cel mai simplu mod, dar si cel corect de aplicare a rujului. In felul aceste, obtii acea intensitate a culorii pe care o doresti. Incepe intotdeauna din centru spre exteriorul buzelor, nu invers.

 

5. Aplicarea creionului de buze este facultativa. Acesta defineste conturul buzelor, aspect indicat, mai degraba, evenimentelor de seara decat unei tinute de zi. Insa, daca vrei sa folosesti creion de buze, poti sa o faci si inainte si dupa aplicarea rujului. Daca te dai mai intai cu lipliner, vei obtine buze mai definite, in timp ce aplicare ulterioara a creionului de buze permite obtinerea unui look mai natural si te ajuta, totodata, sa corectezi micile imperfectiuni in conturare, aparute la aplicarea rujului.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *