Search for content, post, videos

VIDEO 6 metode prin care machiajul iti poate mari ochii

Machiaj ochi de pisica

Deschide o revista pentru femei si cu siguranta iti va fura privirea o femeie superba cu ochii mari si expresivi. Acest look incearca sa il realizeze fiecare femeie care se machiaza regulat, dar unora le este mai greu decat altora, mai ales daca natura nu le-a inzestrat cu ochi mari.

Iata insa cateva trucuri care pot oferi profunzime privirii, creand senzatia de “ochi mari”.

1 Curbeaza-ti genele cu ajutorul aparatului special inainte de a aplica mascare, in doua straturi (bineinteles).

2 Foloseste mascara si pe genele de pe pleoapa inferioara. Pentru a evita intinderea lui in momentul aplicarii poti tine o lingura sub ochi, cu partea adancita in jos. Totodata, aplica putina pudra in zona cearcanelor pentru a evita intinderea lui pe timpul zilei.

3 Genele false reprezinta un mijloc foarte indicat pentru a crea impresia unor ochi mai mari. Respecta cu strictete instructiunile de folosire si in nici un caz nu te culca fara a le scoate – indiferent cat de obosita ai fi. De asemenea, in comert exista mascara cu efect de gene false – iata inca o alternativa!

4 Foloseste dermatograful alb. Unul bun chiar poate face minuni, pentru ca mareste intregul glob ocular. Aplica-l incepand din coltul interior al ochilor.

5 Nu uita de sprancene! Daca sunt usor mai rare sau mai subtiri, le poti umple cu un creion special sau chiar cu fard de pleoape mat. Culoarea trebuie sa fie adecvata culorii parului tau. Daca esti mai blondina, nu folosi negru, ci maroniu (de nuante mai inchise sau mai deschise). Totodata, forma este foarte importanta, din acest motiv este recomandat sa te penseze o cosmeticiana.

6 Machiaza-te in nuante cat mai deschise, calde si pastelate. Culorile inchise, tonurile de fumuriu, in general, nu ti se potrivesc. Acestea nu vor face decat sa micsoreze si mai mult ochii. In aceeasi nota, fereste-te de mascara de culoare neagra, preferandu-l pe cel maro sau albastru.

VIDEO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *