Search for content, post, videos

Trucuri zilnice pentru gene fabuloase

Unul dintre putinele lucruri la care trebuie sa fii atenta cand creezi un machiaj sunt genele. Genele frumoase sunt indeajuns pentru a oferi un aspect alungit si fresh ochilor.

Nu toti am fost inzestrati cu gene dese si lungi. Singurul lucru pe care il poti face este sa incerci sa falsifici acest aspect. Mai jos vei gasi cateva trucuri geniale pentru genele tale!

Ia o periuta de rimel de unica folosinta si indoaie-i varful inainte de maner. Ia rimelul tau preferat si aplica-l pe periuta. Indoirea periutei iti poate oferi mai mult control cand vine vorba de aplicare si te poate ajuta sa iti curbezi genele. Pe aceasta cale poate fi mai usor sa aplici rimel pe genele micute din fata fara sa iti strici machiajul.

Sterge
Cand intra prea mult oxigen in tub, produsul tinde sa devina lipicios si sa faca cojite. Acest lucru iti va face mai dificila aplicarea. Poti preveni acest dezastru daca iti stergi periuta de rimel cu un servetel demachiant inainte de aplicare. Scapa de produsul in exces si de cojite inainte de aplicare.

Fa rimelul sa reziste mai mult
Rimelul rezistent la apa tine geneel curbate mai mult timp, dar este greu de te demachiezi la sfarsitul zilei. Poti face acest procedeu mai usor daca aplici mai intai un rimel rezistent la apa, apoi unui normal, iar dupa termini cu un strat de rimel rezistent la apa. Aceasta formula rezistenta la apa mentine forma genelor pentru mai mult timp.

Cum repari greselile
Exista momente cand iti scapa mana si ajungi cu rimel pe fata. Poti repara aceasta greseala luand un betisor de urechi si stergand rimelul. Atentie, fa asta abia dupa ce se usuca rimelul.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *