Search for content, post, videos

Cele mai bune trucuri pentru un machiaj perfect

Un look perfect porneste de la sprancene perfecte. O pereche de sprancene corect pensate in functie de forma fetei, reprezinta cea mai rapida cale pentru a obtine un look luminos, chiar si in cazul in care nu alegi sa te machiezi.
Insa nu doar forma acestora este esentiala, ci si nuanta lor: daca le vei aduce la aceeasi nuanta cu parul – prin vopsire sau prin nuantare temporara – nu vei fi nevoita sa le definesti vizibil, cel mai adesea cu un creion pentru sprancene.

Si o privire bine conturata garanteaza succesul unei aparitii memorabile. Pentru un look fresh, chiar si dupa o noapte petrecuta intr-un pub sau club, curbeaza-ti genele cu ajutorul unui rimel negru, pentru alungire, care sa stimuleze totodata si cresterea sanatoasa a genelor.

Sa nu uitam nici de machiajul buzelor. Un zambet stralucitor si o dantura sclipitor de alba iti vor face chipul mai luminos si ochii mai mari. Poti alege un tratament de albire rapida la domiciliu, insa la fel de bine iti poti deschide culoarea dintilor folosind o pasta de dinti pentru albire. Si nu uita, un ruj rosu poate crea iluzia ca ai dantura mai alba!

Urmeaza aceste sfaturi, aparent simple si pe care le-ai mai auzit de mii de ori, si vei fi tinta complimentelor. Fii pregatita sa te transformi intr-un magnet pentru orice privire contemplativa!

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *