Search for content, post, videos

Trucuri pentru buze senzuale

Vrei buze voluptuoase precum cele ale vedetelor? Iti dezvaluim cateva  trucuri de machiaj prin care vei obtine  plusul de volum pe care ti-l doresti.

Hidratarea

Inainte de a folosi orice produs pe buze, este necesar sa-ti exfoliezi pielea cu ajutorul unui gel cu particule abrazive,  dupa care trebuie sa aplici un  strat generos de balsam de buze sau putina miere, inainte de a trece la urmatorii pasi.

Conturul da volum

Creionul pentru contur este aliatul numarul unu atunci cand vrei sa creezi efectul unor buze cu mai mult volum. Foloseste un creion intr-o nuanta cat mai apropiata de cea a buzelor si cu unu-doua nuante mai inchis decat rujul. Traseaza cu grija o linie fina, si estompeaza surplusul cu ajutorul unui servetel.

Cum se obtine efectul de marire

Inainte de aplicarea rujului, foloseste un creion de buze alb, cu ajutorul caruia sa marchezi un punct pe mijlocul buzelor. Odata dispersat cu ajutorul rujului, va crea impresia unui degrade care va  acentua efectul de marire.

Cum aplici corect rujul

Pentru a estompa intensitatea creionului alb, incepe aplicarea rujului din centrul buzelor . Evita culorile inchise, deoarece efectul este de micsorare si nu de marire.

Un plus de stralucire

Pasul final il constituie aplicarea unui strat subtire de gloss transparent, insistand pe centrul buzelor.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *