Search for content, post, videos

Trucuri geniale de aplicare a rujului. Tu le stiai?

Rujul se numara printre primele produse de machiaj inventate vreodata, semn ca are un cuvant important de spus in reusita look-ului tau. Iar ca orice arma de seductie ascunsa, rujul detine si cateva secrete de aplicare, care fac diferenta intre imaginea perfecta a divelor de pe covorul rosu si cea a femeilor obisnuite, care nu beneficiaza de ajutorul unui profesionist in machiaj.1. Rozul perfect pentru tine

 Regulile de selectare a nuantei perfecte de roz pentru tine te pot induce in eroare, cand trimit catre subtonul nuantei tenului tau si alte repere complicate. Dar daca ti-am spune ca este suficient doar sa zambesti si iti vei primi raspunsul?

Nuanta ideala de roz pentru tine este cea care se apropie cel mai mult de culoarea gingiilor tale – niciodata mai deschisa!

2. Secertul unui ruj rezistent

Pentru a-ti tine rujul la locul lui, apeleaza la un truc deja „traditional” in machiajul profesionist: aplica pe buza superioara un creion de buze nude, care va actiona ca o baza de fixare pentru ruj. Daca este nevoie, maseaza-ti buza cu podul palmei – caldura va preveni formarea de linii uscate.

 Citeste continuarea articolului pe acasa.ro ( http://goo.gl/XIXsFt  )
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *