Search for content, post, videos

Tendinte machiaj pentru vacanta de iarna 2011 2012


   Redescopera unele dintre cele mai recente produse Guerlain Belle de Nuit intr-o interpretare inedita si pregateste-te sa creezi o impresie puternica instantanee in acest nou sezon de vacanta.

   Fiecare anotimp isi are propriile tendinte de machiaj, asa ca nu iti ramane decat sa te informezi in acest sens si sa tii pasul cu cele mai recente propuneri. Iata ca brandul Guerlain are in vedere acest aspect si iti pune la dispozitie cateva fotografii ce prezinta noua colectie numita Belle de Nuit care urmeaza a fi lansata in luna octombrie 2011, produsele create adresandu-se in special femeilor puternice care nu se tem sa isi asume riscuri.

   Pornind de la parfumul Vol de Nuit creat de Jacques Guerlain in 1933, Oliver Echaudemaison creeaza o noua colectie de machiaj extrem de sofisticata, in editie limitata, recomandata in special pentru sezonul de vacanta al acestui sfarsit de an.

   Guerlain Parure de Nuit Pressed Powder & Blush 

   Aceasta pudra compacta poate fi optiunea ideala pentru femeile care isi doresc sa straluceasca toata noaptea , intrucat combina perfect tonurile de roz si albastru/verde cu un luciu translucid oferind un look luminos si un tonus al pielii ce nu poate fi ignorat. 

   Guerlain Les Ombres de Nuit 4-Colour Palette 

   Opteaza pentru acest produs daca iti doresti un machiaj al ochilor pe timp de noapte elegant si alege nuantele care iti permit sa le oferi acestora atentia cuvenita. Verde, albastru, gri cu particule perlate sau fabuloasa nuanta de negru mat sunt cele patru culori care te vor ajuta sa creezi o impresie de neuitat, indiferent de ocazia in care le vei folosi.

   Guerlain Météorites Perles de Nuit 

   Fiind unul dintre produsele emblematice create de Guerlain , acesta pare sa fie alegerea ideala pentru un machiaj de seara desavarsit, intrucat ofera o alura perfecta tenului. Cu tonuri de auriu pentru a reflecta lumina, portocaliu pentru a stimula stralucirea si argintiu pentru a adauga stralucire , alegerea acestui produs poate fi un succes garantat.

   Guerlain Vol de Nuit Perfumed Shimmer Powder for Face & Body 

   Cosiderata piesa de rezistenta a colectiei, aceasta pulbere parfumata creata intr-o interpretare noua de catre acest brand iti va rasfata simturile datorita parfumului de vanilie, iar datorita tonurilor sale delicate de roz va fi accesoriul final ce iti va pune frumusetea in valoare.

   Guerlain Rouge Automatique 

   Datorita texturii revolutionare, femeile care vor opta pentru acest ruj vor beneficia de o formula de lunga durata care le va permite sa se simta seducatoare in orice moment, fara a fi nevoite sa recurga la aplicari frecvente.

   Dupa cum am mentionat anterior, prezenta colectie va fi lansata in luna octombrie, iar produsele vor fi disponibile in magazine precum Saks, Nordstrom, Neiman Marcus, Sephora, Bergdorf ºi Bloomingdales. 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *