Search for content, post, videos

Tendinte machiaj 2012

     Tendintele in materie de machiaj din acest sezon mizeaza pe naturalete si prospetime, singura pata de culoare fiind rujul de pe buze in nuante aprinse de rosu, roz, mov, burgundy sau corai.

    Machiajul natural va ramane intotdeauna in tendinte, indiferent de sezon. Ce poate fi mai frumos ca un ten curat, stralucitor, fresh, care radiaza sanatate prin toti porii? Podiumurile celor mai reprezentative prezentari de moda au fost invadate de tonurile nude si de nunate flirty precum roz piersica sau bej.

   Creatori de moda precum Giambattista Valli, Barbara Bui sau Dolce & Gabbana au mizat pe acest tip de look natural si extraordinar de fresh! Pentru a crea un astfel de machiaj natural, ai nevoie de fond de ten fluid, hidratant, care poate contine chiar si particule iluminatoare. Pe langa acesta vei mai avea nevoie de un anti-cearcan, un blush crema spumos, un balsam de buze sau un ruj nude, iasr astfel vei obtine un look minimalist clasic, atemporal, recomandat pentru acest inceput de sezon.

  

   Machiajul delicat al pometilor este si el in atentia make-up artistilor, tonurile trandafirii fiind cele pe care acestia mizeaza. Foloseste tonuri dulci de roz piersica pentru un look de papusa, o aparitie inocenta si un ten de portelan!

machiaj 2012  

   Dermatograful khol se dovedeste a fi ingredientul surpriza pentru un machiaj reusit in sezonul de toamna 2011. Pentru ca machiajul smokey eyes poate fi uneori putin agresiv, make-up artistii au ajuns la un consens. Creionul khol pentru ochi pare a fi varianta ideala pentru un look sofisticat, temperat, potrivit atat pentru machiajul de zi, cat si pentru cel de seara.

machiaj 2012 

   Nici culorile metalice nu trebuie lasate pe un plan secund in acest sezon. Fardurile de pleoape in tonuri metalice vor deveni atractia toamnei! Chanel se poate mandri cu o paleta cromatica sofisticata de tonuri de gri si de negru, in timp de Christian Dior aplica aceleasi tonuri metalice atat de pleoape, cat si pe buze. Desi pana acum evidentierea puternica simultana a buzelor si a ochilor era interzisa de legile nescrise ale machiajului, iata ca in acest sezon aceasta regula pare sa fie incalcata de multi designeri si make-up artisti.

machiaj 2012
 

   Pentru buze, se pune mare accent pe machiajul dramatic al acestora. Tonurile mate, vibrante variaza de la portocaliu, corai, rosu, burgundy sau maro. Asadar, sezonul acesta se poarta culorile toamnei pe buzele tale!    

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *