Search for content, post, videos

Tendinte in machiaj pentru vara 2011

 

               Reimprospateaza-ti look-ul  pentru sezonul estival, inspirandu-te  din cele mai noi tendinte  in materie de make-up, adoptate de prestigioasele  case de moda  in propriile prezentari.

                  Noile tendinte iti demonstreaza ca o simpla urma de culoare iti poate transforma radical look-ul. Machiajul ar trebui sa-ti fie cel mai bun prieten, asa  ca nu-ti fie teama sa jonglezi  cu diversele culori pe care ti le pune la dispozitie trusa ta de farduri, pentru a realiza  un machiaj reusit, care  sa-ti puna in valoare, atat stilul  cat si trasaturile fizionomiei tale.

                    Fabuloase si flirty, aceste tipuri de machiaj se potrivesc tuturor tipurilor de ten, avand rolul  de a evidentia frumusetea naturala.

                   Tonurile de oranj  si corai sunt extrem de in voga in acest sezon, reusind sa indulceasca trasaturile fetei si sa adauge, tototdata,  si un plus de sex-appeal look-ului tau. Pentru machiajul pometilor utilizeaza un blush in tonuri  de piersica sau bronz auriu, apoi indreapta-ti atentia catre ochi. Pune-i in valoare prin utilizarea unor farduri de pleoape in tonuri deschise de oranj  sau corai, dar nu uita  negrul, necesar tocmai  pentru  a oferi profunzime machiajului tau. Combina cele doua culori pentru a realiza o trecere fina de la corai la negru, machiajul capatand astfel un admirabil caracter dramatic. Pentru machiajul buzelor alege rujurile in culori nude sau, dimpotriva, poti opta pentru culori mai indraznete, cum ar fi rosul foarte puternic.

                 Nuantele de mov inca se mentin  in preferintele specialistilor in make-up, asa ca nu ezita  sa folosesti si tu aceasta culoare. Uniformizeaza-ti  tenul cu pudra translucida daca este cu adevarat necesar. Pune-ti in valoare privirea, folosind  un fard de pleoape in tonuri de mov, culoare ce va  oferi profunzime look-ului tau. Nu uita sa folosesti creionul kohl negru necesar pentru finisarea machiajului. Pentru machiajul buzelor  opteaza pentru culori fine, diafane, nude sau roz, care sa iti puna in valoare culoarea tenului.

              Nici culoarea verde nu este de neglijat, adaugand  un plus de prospetime privirii tale. Pentru machiajul pometilor foloseste un blush in tonuri fine de roz, iar pentru cel al buzelor incearca   tonurile nude pentru a realiza un echilibru perfect intre nuantele pe care le-ai folosit.

 

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *