Search for content, post, videos

Sfaturi pentru un machiaj de exceptie

 

            Spune NU monotoniei si accepta cateva sfaturi de la expertii in frumusete, care te vor ajuta sa-ti imbunatatesti considerabil abilitatile in arta machiajului. Asadar, esti invitata sa te alaturi celor care nu pot rezista tendintelor de machiaj propuse pentru acest sezon si sa experimentezi o diversa paleta de culori, precum si o serie de stiluri de machiaj. Designuri indraznete, frumoase, elegante si delicate, acum esti incurajata sa le incerci pe toate si sa optezi pentru acela care se potriveste cel mai bine stilului si personalitatii tale. Singura conditie pentru un look uimitor este sa fii atenta la sfaturile expertilor care sunt in masura sa te ajute in crearea impresiei unui ten perfect.

 

         Charlotte Day, unul dintre cosmeticienii de renume din industria machiajului, ne ofera solutia unui machiaj de exceptie pentru un eveniment special.

         Astfel, folosirea grundului pentru machiaj permite realizarea unui look impecabil. Aceasta formula revolutionara creeaza o baza perfecta pentru aplicarea rujului sau a fardului pentru pleoape.

     In scopul obtinerii unui aspect cat mai natural va trebui sa amesteci grundul cu crema ta preferata sau cu fondul de ten pe care-l vei folosi.

      Astfel, il vei putea aplica fara nicio dificultate, iar fardurile de pleoape sau orice alte produse de frumusete vor arata perfect pe chipul tau.

 

           Cunoscuta pentru pasiunea de a se juca cu nuantele tari in realizarea machiajului, Charlotte Day opteaza pentru folosirea in acest sezon a tonurilor de corai care vor oferi o alura racoroasa si un look glam, extrem de senzual. Poti folosi un fard de obraz cremos sau un ruj corai, iar rezultatul va fi de exceptie.

       Folosirea dermatografului negru este una dintre tendintele acestui sezon, care permite conturarea si accentuarea perfecta a ochilor, dar si acea naturalete pe care orice femeie si-o doreste.

           Deoarece in acest sezon nu exista limite atunci cand vorbim despre tendintele in materie de culoare, Pablo Rodriguez recomanda folosirea rimelului maro care poate crea un efect mai natural, dar si un aspect luminos si elegant.

            Tasha Reiko Brown, make-up artist profesionist la Hollyood, ne ofera un truc extrem de simplu, dar deosebit de util in aplicarea machiajului. Ea pretinde ca degetul inelar poate servi drept cel mai bun instrument de frumusete pentru aplicarea diverselor produse cosmetice. Acel deget e  special si datorita caldurii emanate de corpul uman, contribuie la amestecul perfect al diverselor produse cosmetice aplicate pe ten, fiind aplicatorul ideal petru crearea unei frumuseti versatile, de exceptie. Utilizeaza-l cu incredere, nu inainte de a te spala pe maini si a te pregati de o sesiune de machiaj cu adevarat inedita. 

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *