Search for content, post, videos

Sfaturi pentru aplicarea machiajului vara

Vara a sosit, asa ca este timpul sa schimbi metoda de aplicare a machiajului pentru a nu ti se scurga in zilele toride de vara. Chiar daca esti un as in machiaj, caldura de afara iti poate juca feste. Transpiri mai mult, pielea de pe fata e uda si machiajul tinde sa o ia la vale. Sigur nu iti doresti asa ceva nu-i asa?

Ei bine, pentru a putea in continuare sa-ti pastrezi un machiaj reusit in zilele toride de vara am gasit cateva mici trucuri care sa va ajute.

   Baza machiajului
In timpul verii mai mult ca in restul sezoanelor ne dorim un machiaj de invidiat. Pentru a evita scurgerea acestuia si infatisarea inestetica ar trebui sa inlocuim fondul de ten lichid cu pudra sau cu perlele.
Acestea vor oferi aspectul dorit si tot odata vor lasa pielea sa respire. Intotdeauna sa aveti sugativa la indemana, pentru a indeparta excesul de machiaj de pe fata.

   Ochii
Optati pentru formule care nu va vor usca genele, este important sa le lasam sa respire si in acelasi timp sa le mentinem hidratate. Acordati o mai mare atentie demachierii deoarece rimelul rezistent la apa este mult mai incapatanat.
Pentru machiajul ochilor sunt recomandate culorile pastelate, neuter, culorile marine si auriul. Folositi una sau maxim doua culori pentru a evita aspectul neplacut al ochilor.

   Buzele
Buzele pot fi repede afectate de soare, iar pentru a evita scorojirea acestora aplicati si pe acestea fond de ten in momoentul machierii. Faceti un contur al buzelor inainte de a aplica glossul de buze deaorece acesta va mari efectul dorit. Folositi culori apropiate de tenul dumneavoastra pentru un aspect desavarsit.

Te-ar mai putea interesa: Sfaturi pentru un machiaj de exceptie!

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *