Search for content, post, videos

Secrete de machiaj pentru a avea ochi mai mari!

Vrei ca ochii tai sa para mereu mai mari? iata ce trucuri si secrete de machiaj poti folosi. 

1. Intotdeauna curbati genele inainte de a aplica mascara. De fapt, poti sa-ti curbezi genele si dupa ce ai aplicat mascara, atata timp cat acesta este uscata(este un truc bun de stiut daca vrei sa-ti curbezi genele mai tarziu, chiar a doua zi fara sa indeparteze rimelul de pe gene).

2. Nu uitati de genele de jos. De ani de zile am evitat sa dau cu rimel pe ele, pana cand un expert in machiaj mi-a aratat cat de mari imi par ochii daca dau cu rimel pe genele de jos. Pentru a aplicacleste gene rimel pe genele mai mici, tine peria vertical si apoi roteste inainte si inapoi.

3. Genele false individuale sunt exotice, superbe si poti arata natural daca le aplici corect. Persoane specializate in aplicarea genelor false gasim in toate orasele mari, in saloane de top, dar ma astept ca cele mai multe saloane sa aiba specialisti pentru aplicarea genelor false. Daca nu vrei sa mergi la un salon, acum se gasesc gene false chiar si in farmacii. Daca sunt prea lungi le poti taia cu foarfecele.

4. Pentru ochi de caprioara, o privire seducatoare, specialistii sugereaza sa va conturati partea de jos a ochiului cu un creion alb.

5. Creionul alb poate parea ciudat, dar este adevarat ca face ochii sa para mai mari. Poti de asemenea sa il aplici in coltul interior atat in partea superioara cat si inferioara a ochiului.

6. Un alt mod de ati face ochii sa para mai mari este sa folositi un fard alb in locul creionului de cotur alb, asa cum negrul face ca ochiul sa para mai mic. Aplicati fardul in coltul interior al ochiului si urmariti umbrele de pe pleoapa superioara a ochiului.

7. Asigura-te ca ai sprancenele pensate. Pana nu ajungi la un profesionist sa-ti penseze sprancenele corect nu iti poti da seama ce mult afecteaza asta aspectul general al fetei tale. Pensatul fireleor din partea de sus a sprancenei si forma arcuita iti fac ochii sa para mult mai mari. Odata ce ai ajuns la un profesionist sa-ti dea o forma sprancenelor, te poti ocupa singura de ele pentru cateva luni. Pentru ati mentine sprancenele intr-o forma perfecta poti sa dai cu putin fixativ sau gel pe o periuta de dinti si apoi sa-ti perii sprancenele.

 

 

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *