Search for content, post, videos

Ponturi pentru buze perfecte si senzuale

Buzele sunt cele mai sensibile parti ale fetei. Se exfoliaza si celulele moarte sunt eliminate frecvent.

Exfolierea. Buzele sunt cele mai sensibile parti ale fetei. Pentru a ajuta exfolierea si a elimina asprimea fara a vatama buzele incercati sa le frecati fin cu o periuta de dinti uscata, cel putin o data pe saptamana.

Hidratare. Puneti putin balsam pe buze, apoi indepartati excesul inainte de a da cu ruj. Evitati insa balsamurile parfumate care va vor tenta sa lingeti instinctual buzele riscand astfel craparea acestora. Daca aveti buzele crapate sau sangereaza, tratati-le cu unguent hidrocortizon de 1%, eventual si un antibacterial.

Ruj.Cea mai buna solutie ar fi sa alegi o formula rezistenta in timp. Se poate folosi un creion neutru pe intreaga suprafata a buzelor, prevenind astfel aspectul nenatural al buzelor dat de decolorarea rujului ales.

Ingrosarea buzelor. Marcheaza cu gloss un punct din centrul buzei inferioare care sa creeze iluzia dimensiunii. Culorile inchise nu te vor avantaja in cazul unor buze subtiri, in acest caz recomandate sunt cele neutre si mai ales nuantele de roz. Secretul sta insa in primul rand in stralucire.

Subtierea. Desi multe femei platesc bani grei pentru un zambet senzual, buzele prea groase pot pune stapanire pe restul fetei. In acest caz evitati adaugarea unui contur inchis la culoare si stralucitor care sa creeze aparenta unor buze duble si iluzia unor ochi prea mici. In acest caz este bine sa folositi doar culori naturale si mate.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *