Search for content, post, videos

OLAY Total Effects combate cele 7 semne ale imbatranirii pielii

 

          Fiecare zi este un moment de reflectie asupra lucrurilor pe care ai vrea sau ar trebui sa le faci altfel. Lucruri la care visezi sau pe care vrei sa le imbunatatesti. 

   O coafura diferita, o schimbare de casa, mai mult timp petrecut cu familia, o discutie mai deschisa despre problemele tale. Sunt multe lucruri pe care ai vrea sa le faci altfel. Esti martora fiecarei mici schimbari din sufletul tau. Cu greu ai putea intui insa transformarile prin care trece, zilnic, pielea ta.

   Primele semne ale imbatranirii pielii apar in jurul varstei de 20 de ani. Circa 80% dintre ele sunt provocate de expunerea prelungita la razele ultraviolete. Stiintific, efectele imbatranirii se manifesta asupra tenului sub forma de 7 semne: riduri, pori dilatati, pete pigmentare, deshidratare, textura si culoare neuniforme si un aspect fad. Toate acestea sunt indicii ale trecerii timpului.

   Pentru prevenirea semnelor imbatranirii pielii, cercetatorii OLAY au creat gama Total Effects. Fiecare produs din aceasta gama actioneaza impotriva tuturor celor 7 semne ale imbatranirii.

   Produsele Total Effects au la baza complexul VitaNiacin, o combinatie unica OLAY, ce include vitamina B3, vitamina E si pro-vitamina B5. Acesta reface functia de bariera naturala a pielii, imbunatateste rata de innoire celulara si sinteza colagenului si previne aparitia petelor si a ridurilor. In plus, crema de zi previne aparitia problemelor cauzate de soare datorita factorilor de protectie UVA si UVB (SPF 15).

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *