Search for content, post, videos

Oglinda, elementul-cheie pentru un machiaj perfect

Trebuie sa recunoastem ca putine dintre femei s-ar gandi ca, pe langa a-si achizitiona produse de make-up de calitate, sa investeasca si intr-o oglinda profesionala. Oglinda din baie sau cea de pe usa nu este suficienta pentru a realiza un machiaj ca la carte, plus de asta, lumina din camera nu este intotdeauna cea mai buna pentru un machiaj fara imperfectiuni.

Cand vorbim despre oglinzile de machiaj ne referim in special la oglinzile care maresc. Acestea sunt foarte utile pentru ca iti permit sa realizezi un machiaj impecabil, te poti pensa asa cum trebuie, fara a mai descoperi ulterior, in lumina soarelui, ca ai uitat cateva sprancene rebele pe sub arcada.

Atunci cand iti alegi o oglinda pentru machiaj trebuie sa mai iei in considerare forma acesteia. Bineinteles, oglinzile rotunde sunt cele mai indicate, insa trebuie sa stii ca exista si oglinzi cu doua fatete, care dispun de grade diferite de marire.

Un alt lucru de luat in seama atunci cand alegi o oglinda este iluminarea si aici nu ne referim la clasicele oglinzi din filme, mari si inconjurate de becuri. Pe piata exista oglinzi profesionale de mici dimensiuni care sunt dotate cu mici LED-uri, care ajuta la iluminarea corecta a fetei in timpul machiajului.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *