Search for content, post, videos

Mituri pe care nu trebuie sa le crezi despre machiaj

Este timpul sa ignori sfaturile false despre machiaj care te impiedica sa iti atingi potentialul maxim de frumusete. Iata doar cateva dintre cele mai comune pe care, cu siguranta, le-ai auzit!

1. Corectorul trebuie sa fie mai deschis decat tenul tau
Intelegem ideea de a folosi un corector mai deschis pentru a ascunde cearcanele, insa nuanta deschisa le scoate si mai rau in evidenta. Alege o nuanta care se imbina perfect cu fondul de ten.

2. Contureaza-ti buzele inainte de a aplica rujul
Conturarea buzelor inainte de aplicarea rujului este menita sa iti defineasca buzele si sa previna intinderea rujului. Din pacate, creionul folosit pentru conturarea acestora rezista mai mult pe buze decat rujul si ramai cu un contur evident dupa cateva ore. Mai intai aplica rujul, apoi defineste conturul buzelor cu un creion.

3. Aplica corectorul inainte de fondul de ten
In unele cazuri, aplicarea corectorului inainte de fondul de ten il poate sterge. Incearca acest truc: Aplica mai intai fondul de ten si analizeaza-te bine in oglinda. Este posibil sa nu ai nevoie de atat de mult corector pe cat credeai. In plus, corectorul este mai gros decat fondul de ten si arata mai natural pe aceasta cale.

4. Aplica bronzer pe toata fata pentru a parea mai bronzata
Este o idee extrem de proasta. Aplicarea bronzerului pe toata fata creeaza o linie inestetica care marcheaza diferenta dintre fata si gat. Va parea ca porti o masca portocalie. Pentru un efect radiant mai convingator, aplica bronzerul doar in zonele unde cade soarele in mod natural: pe frunte, pe marginile nasului, in obraji si pe barbie.

5. Ai neaparata nevoie de fond de ten pentru a completa machiajul
Daca ai grija de tenul tau probabil ca nu vei avea nevoie de un strat gros de fond de ten pentru a obtine un aspect perfect. Daca ai tenul curat poti opta pentru o crema nuantatoare, cum este BB cream sau un fond de ten cu acoperire mica pentru a-ti lasa pielea naturala sa radieze in mod natural. Evita pudra daca iti doresti sa radiezi.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *