Search for content, post, videos

Manichiura semiluna

Dupa cum ii spune si numele, manichiura semiluna presupune o unghie pictata in intregime si cu o mica semiluna lasata fara culoare sau data cu o culoare mai deschisa la baza fiecarei unghii. Pentru a crea acest look ai nevoie de:

-un lac de unghii intr-o culoare mai inchisa;

-un lac de unghii mai deschis(pentru semiluna, daca doresti s-o colorezi);

-abtibilduri sub forma de semiluna.

Intai de toate fa ritualul standard de ingrijire a unghiilor si aplica un strat de lac de unghii intaritor ca baza pentru manichiura. Aplica apoi abtibildul la baza fiecarei unghii. Daca nu gasesti unele special create pentru acest tip de model, poti sa le faci chiar tu.

Dupa ce ai lipit abtibildurile, picteaza restul unghiei cu culoare mai inchisa si asteapta 10 minute pana se usuca. Dezlipeste abtibildul si aplica un strat de lac transparent pe toata unghia pentru protectie si stralucire.

Daca doresti sa ai si semiluna colorata, cel mai bine este ca dupa ce stratul de lac intaritor s-a uscat sa aplici pe toata unghia culoarea mai deschisa(cea a semilunei), apoi sa astepti sa se usuce. Aplica abtibildul la baza unghiei si vopseste restul unghiei in culoarea mai inchisa.

 

Alte sfaturi pentru: Manichiura frantuzeasca, Manichiura estivala

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *