Search for content, post, videos

Machiajul pentru rochia albastra

Cand dorim nespus de mult sa purtam o rochie albastra, trebuie sa tinem cont neaparat de felul in care alegem sa ne machiem.

Este important sa alegem machiajul potrivit pentru ca o toaleta albastra poate sa scoata in evidenta frumusetea trasaturilor fetei sau, daca nu alegem machiajul potrivit, este posibil sa cadem in cealalta extrema si sa aratam cat se poate de rau.

Asadar, in functie de culoarea ochilor si a parului, machiajul pentru rochia albastra trebuie realizat dupa urmatoarele reguli:

Ochii

Daca ai ochii deschisi la culoare, verzi sau albastrii, incearca sa le oferi un contur strasnic, cu negru, insa nu gros. Astfel, vor fi scosi in evidenta si vor fi in ton cu tinuta ta. Este indicat sa folosesti un fard de pleoape roz, mov, sau bleu, insa nu aplica culori precum verde sau maro. Acestea nu ar fi deloc in ton iar discrepanta dintre culori ar fi imensa.

Pentru gene, foloseste un rimel negru, puternic.

Daca ai ochii inchisi la culoare, atunci vrei sa ii machiezi cat se poate de discret. Va sfatuim sa nu folositi decat un pic de rimel transparent pe gene iar pleoapele sa le fardati cu culori precum roz deschis sau culori asemanatoare cu pielea. Un contur cu in creion subtire poate fi aplicat, insa cat se poate de discret. In cazul in care va place sa va machiati abundent, folositi negru pe pleoape, insa in acest caz restul fetei trebuie sa fie curata.

Obrajii

Indiferent de culoarea ochilor sau a parului, atunci cand porti o rochie albastra trebuie sa scoti in evidenta obrajii. Cu cat sunt mai rumenii, cu atat vor contrasta cu rochia ta si vor iesi in evidenta.

Rujul

Femeile cu tenul deschis, cu parul deschis la culoare si ochii deschisi la culoare pot alege rujuri de la rosu aprins pana la maro sau visiniu. Stati departe insa de rujul roz sau de gloss pentru ca acestea va vor face sa pareti ca aveti buzele subtiri.

Femeile cu tenul inchis si cu onchii inchisi la culoare sunt sfatuite sa poarte doar ruj rosu in momentul in care aleg o tinuta de culoare albastra pentru a contrasta cu parul si cu rochia.

 machiaj pentru rochie albastra strident

machiaj rochie albastra brunete

Machiaj rochie albastra pentru blonde

machiaj rochie albastra satene

machiaj rochie albastra ten deschis la culoare

machiaj rochie albastra ten inchis

machiar rochie albastra pentru ochi deschisi la culoare

VEZI SI

Machiajul pentru rochia neagra

Machiajul pentru scoala

Machiaj pentru a face ochii sa para mari. Videoclip explicativ

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *