Search for content, post, videos

Machiajul pentru ochi verzi

Femeile cu ochiii verzi au deseori dificultati in a gasi o metoda care sa le satisfaca atunci cand vine vorba despre machiaj.

Alegera culorirlor potrivite pentru a machia ochii verzi este destul de dificila, avand in vedere ca unele greseli pot distruge look-ul natural al ochilor.

CITESTE SI

 

Sfaturi pentru machiajul de vara

Machiaj pentru ochi caprui

Tocmai de aceea este necesar ca femeile cu ochii verzi sa aleaga dintr-o paleta de culori cat se poate de apropiata cu nuanta ochilor. Acest lucru se face prin folosirea fardului potrivit, a mascarei (rimel) si a eyeliner-ului (creion dermatograf), dupa cum puteti vedea in videoclipul de mai jos.

Fard de pleoape

Fardul este cea mai importanta compononta a unui machiaj bun. Este indicat sa folositi culori precum movul, violetul dar si tonurile de maro. Pentru nuantele mai deschise ale ochilor rozul deschis si nuantele de crem ajuta la o evidentiere mai buna a acestora.

EyelinerFard ochi verzi

Femeile cu ochi verzi sunt sfatuite sa foloseasca un creion de contur de culoare maro, pentru a delimita cat se poate de bine ochiul. Se poate folosi si negrul sau chiar verdele inchis in cazul in care este nevoie de un machiaj smokey eyes. Dermatograf ochi verzi

Mascara, rimel

Rimelul trebuie sa fie in ton cu dermatograful asa ca va sfatuim sa folositi rimel maro inchis si negru. Sub nicio forma nu trebuie folosit rimel albastru sau verde pentru ca va va strica tot machiajul.Rimel ochi verzi

VIDEO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *