Search for content, post, videos

Machiajul pastelat: Un trend electrizant!

Desi primavara aceasta se poarta mai mult machiajul natural, nici cel „electric pop” nu este de neglijat, mai ales pentru o seara in club. Culorile puternice ale colectiilor vestimentare de primavara se reflecta si in machiajele sezonului. 

Oranj vibrant si magenta pe buze, albastru neon pe pleoape – acestea sunt coordonatele noilor tendinte in materie de make-up. Un machiaj puternic poate fi ultra-feminin, sofisticat, de neuitat, usor recognoscibil. Iti poate contura perfect personalitatea sau starea de spirit, iar, pe deasupra, vei fi cu usurinta remarcata!

Pentru a realiza un astfel de machiaj, alege o nuanta electrica si aplic-o pe pleoapa superioara, iar pe cea inferioara pe pliul interior. Pentru a-ti pune in valoare privirea, foloseste doua straturi de mascara. Contureaza obrajii cu un blush discret, iar pentru buze, opteaza pentru un gloss intr-o nuanta cat mai naturala.

Valul de imprimeuri florale din acest sezon a inspirat si industria make-up-ului, astfel ca noile pasteluri ale sezonului sunt din ce in ce mai mult in vizorul make-up artistilor.

Se poarta culorile fine de liliac, lime, menta sau bleu ice, insa purtate intr-o maniera simpla, asa cum ai face si cu un machiaj natural.

Pentru a ramane totusi sofisticata, foloseste o singura nuanta pastel fresh. Contureaza-ti pometii cu o umbra de blush roz, iar buzele sa ramana cat mai naturale!

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *