Search for content, post, videos

Machiajul perfect pentru femei cu fata rotunda. Cum se realizeaza corect

Culorile deschise trebuie aplicate in centrul fetei. Zonele mai deschise sunt mai proeminente, de aceea scoateti in evidenta centrul fruntii, nasul si barbia.

Aveti nevoie de doua nuante diferite de fond de ten pentru a crea iluzia de alungire. O nuanta trebuie sa fie nuanta care se potriveste perfect tenului dumneavoastra, iar cealalta trebuie sa fie cu un ton mai inchisa.

Punctati fondul de ten mai deschis pe centrul fruntii, pe centrul nasului si pe barbie. Intindeti acest fond de ten pentru a crea iluzia unei fete ovale, iar restul va fi acoperit de fond de ten mai inchis.

Culorile inchise trec pe planul al doilea
Aplicati culoarea mai inchisa pe zonele pe care vreti sa ascundeti. In acest fel, fata dumneavoastra va parea mai lunga. Asigurati-va ca estompati liniile dintre cele doua nuante de fond de ten.

Aplicati pudra pe toata fata
Dupa ce aplicati fond de ten, folositi o pensula bogata pentru a aplica pudra. Pudra minerala are calitatea de a fi irizata, evidentiind astfel zonele mai deschise ale fetei.

Cum aplicam rujul
Daca vreti un ruj deschis la culoare, aplicati doua straturi de gloss pe deasupra, pentru a evidentia in continuare centrul fetei dumneavoastra. Puteti folosi chiar si ruj rosu pentru a atrage atentia spre centrul fetei, sporind astfel iluzia de alungire. Puteti ilumina centrul buzelor cu un ruj mai deschis decat cel pe care l-ati aplicat.

Sprancenele trebuie sa aiba o forma ascendenta si ochii trebuie alungiti folosind creioane si farduri de pleoape pentru a umbri pleoapa superioara catre exterior.

Fardul de obraz se aplica in diagonala, ascendent catre tample.

 

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Alina</cite>

    Oricine poate realiza un machiaj profesionist daca urmeaza niste cursuri de machiaj si exerseaza cat de des posibil. In ziua de astazi, informatia se gaseste foarte usor si e pacat sa nu te folosesti de ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *