Search for content, post, videos

VIDEO Cum sa te machiezi ca o vedeta de filme pentru adulti

Este cunoscut faptul ca babratii au fantezii diferite cu vedetele de filme pentru adulti si ca apreciaza atunci cand jumatatea lor se comporta, ocazional, ca astfel de personaje. Unul dintre primii pasi pentru a iti face barbatul sa te doreasca in acel fel, ar fi sa stii sa realizezi un machiaj ca pentru filme XXX.

In esenta, un astfel de machiaj nu este deloc greu de realizat. Exista doar o serie de indicii care trebuie cunoscute iar paleta de culori care poate fi folosita este nelimitata.

Una dintre cele mai importante reguli pentru realizarea unui astfel de machiaj, este aceea de a face caochii sa para mai mari si sa fie foarte bine scosi in evidenta. Asa ca nu ezita sa realizezi un machiaj smokey eyes cat se poate de indraznet, folosind cel putin doua umbre pentru pleoape, puse in valoare de farduri negre.

Genele trebuie sa para foarte lungi si sa fie incovoiate asa ca poti folosi un rimel gros pentru a obtine un astfel de efect.

Foarte important este aspectul buzelor care ar trebui sa fie scoase in evidenta prin rujuri de culori indraznete si, de ce nu, conturate.

Fata trebuie sa fie aranjata in asa fel cu fond de ten si cu diverse farduri incat pometii obrajilor sa fie scosi in evidenta si sa para ca sunt ridicati.

In videoclipurile de mai jos aveti parte de unele dintre cele mai apreciate demonstratii de acest fel iar daca urmati pasii intocmai veti obtine machiajul pe care il doriti.

VIDEO


<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *