Search for content, post, videos

Cum realizezi un machiaj perfect de plaja, care nu se ia

Sezonul estival ne impinge catre mare si multe dintre noi ne dorim sa aratam cat se poate de bine pe plaja.

Insa ce facem cu fata? Exista multa femei care nu au la cunostinta faptul ca este posibil sa aratam bine si sa adoptam anumnite stiluri de machiaj chiar si atunci cand suntem la mare.

In cele ce urmeaza va vom da cateva sfaturi despre felul in care trebuie sa va machiati la plaja. Machiajul obtinut astfel va rezista la apa si nu se va deteriora pe perioada orelor petrecute sub soare.

Asadar, este bine sa stiti ca exista fonduri de ten rezistente la apa. Acestea se gasesc in magazinele de specialitate, sunt mult mai hidratante decat fondurile de ten normale si, in contact cu apa, iti fac tenul sa straluceasca.

Rujul poate fi si el aplicat. Incearca un ruj cu o nuanta foarte puternica. Lumina de pe plaja iti va scoate cu siguranta buzele in evidenta iar sfatul nostru este sa folosesti rujuri cat se poate de grase. Vor ajuta sa iti hidratezi buzele si nu vor fi afectate de apa.

Poti actiona si asupra ochilor, insa trebuie sa folosesti doar putina mascara. Da-ti un contur fin, cu negru, care va contrasta foarte bine cu rujul ales si cu fondul de ten mentionate mai sus. Cu siguranta, imbinand aceste trei elemente, vei reusi sa te simti frumoasa si atragatoare si pe plaja.

Asadar, de fiecare data cand mergi la mare si vrei sa arati impecabil, tine minte un singur lucru: frumos si simplu.

Mai poti insa sa adaugi un singur retusi: sclipiciul de buze! Te va ajuta cu siguranta sa capeti un aer glamm!

VEZI SI

Manichiura cu apa. Videoclip explicativ

Machiaj pentru a face ochii sa para mari. Videoclip explicativ

Machiajul pentru ochi verzi

SFATURI PENTRU MACHIAJUL DE VARA

MACHIAJ PENTRU OCHI CAPRUI

 

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *