Search for content, post, videos

Cum realizezi machiajul perfect in 15 minute

Esti in intarziere si trebuie sa te machiezi foarte repede? Tine cont de cateva trucuri si vei avea imaginea perfecta in 15 minute

Pregateste  tenul pentru machiaj

Dupa ai curăatat fata, foloseste o crema de zi pentru hidratare. Cu anticearcan mascheaza cearcanele si petele de pe fata, tine cint de faptul ca anticearcanul trebuie sa fie cu o nunata, doua mai deschis decat fondul de ten. 

Dupa crema de zi si anticearcan, aplica fondul de ten, intr-o culoare apropiata de cea a pielii si pudra pulbere  Daca pudra este  compacta, tamponezi usor tenul, dupa care surplusul  se indeparteaza cu pensula. Utilizeaza foarte putin produs pentru a crea un aspect cat mai natural.

Aplica fardul de ochi 

Alege un fard de pleoape pastelat si asortat cu ochii si parul, nu cu imbracamintea. Aplica  pe toata pleoapa, iar sub ochi, traseaza o dungă fina de fard paralela cu genele. Pentru a contura ochii foloseste un creion dermatograf, maro, verde, albastru, gri, sau oricare alta culoare, in functie de cromatica machiajului. Negrul este special pentru machiajul de seara.  Rimelul este indispensabil pentru machiajul ochilor, de aceea nu uita sa il folosesti. Un strat de mascara este suficient pentru o privire seducatoare, ai mare grija sa nu-ti incarci genele.

Adauga un pic de culoare

Adauga un strop de culoare in obraji cu ajutorul unui fard  in nuante de roz sau piersica, pentru un aspect cat mai natural  Apoi contureaza buzele cu ruj intr-o nuanta naturala. O alta varianta este aplicarea unui balsam de buze pentru hidratare si, pe deasupra, un strat de gloss pentru luciu.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *