Search for content, post, videos

Cum sa faci machiajul ochi de pisica

Acest tip de machiaj iti confera un look foarte sexy si seducator insa pentru asta trebuie sa stii cum sa il aplici.  Iata, in cele ce urmeaza, cateva sfaturi in acest sens.

In primul rand este bine sa stii ca exista mai multe tehnici pentru acest machiaj si cu siguranta vei avea nevoie de putina exersare inainte sa nimeresti combinatia perfecta pentru tine.

Pentru machiajul tau perfect trebuie sa folosesti fie un tus de conturare a ochilor fie un creion de ochi. Desi al doilea este mai usor de folosit, primul are avantajul de a crea o linie mai groasa si mult mai iesita in evident. De mentionat ca indiferent daca vorbim de tus sau de creion de ochi, cele mai indicate culori sunt negrul si maro-ul. In plus, in afara de tus  de ochi vei mai avea nevoie de o mascara neagra si de un fard de ochi.

Metoda de machiaj 

1. Traseaza o linie usoara incepand din coltul interior al pleoapei si continuand spre exterior, mentinand linia cat mai apropiata de gene cu putinta.

2. Extinde linia pe care ai trasat-o mai devreme, putin peste  limita naturala a ochiului si traseaza-i o usoara arcuire, ingrosand-o in portiunea finala.

3. Traseaza o linie in lungul pleoape de jos.

4. Pentru a-ti defini ochii, aplica fard de ochi pe intreaga pleoapa superioara. In plus, pentru un look mai natural foloseste nuante neutre complementare  culorii pielii tale. Pentru un plus de intensitate poti folosi culori mai profunde.

5. In final rasuceste-ti genele si aplica 2-3 straturi de mascara neagra.

Machiaj ochi de psisica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Un mod diferit pentru machiajul in forma de ochi de pisica

Spre deosebire de machiajul ochi de pisica obisnuit, acesta implica utilizarea intr-o mai mare masura a fardului de ochi. Iata si metoda de realizare in cativa pasi extrem de simpli.

1. Pregateste-ti creionul sau tusul de ochi si traseaza o linie usoara incepand din coltul interior al ochiului si sfarsind in capatul exterior al pleoapei

2. Aplica fard de ochi deasupra liniei trasate.

3. Folosind pensula tusului de ochi, traseaza o linie groasa in partea superioara a pleoapei, ingrosand-o si mai mult in partea exterioara o ochiului. Pentru a atenua efectul tusului de ochi, omogenizeaza putin linia trasata ultima data cu fardul de ochi aplicat anterior.

4. Aplica un fard de ochi mai inchis la culoare  in partea inferioara a pleoapei.

5. In final pentru o ultima accentuare a ochilor, rasuceste-ti genele si acopera-le cu 2-3 straturi de mascara neagra.

Sfaturi aditionale pentru machiajul in forma de ochi de pisica

– Daca trasatul unei linii continue reprezinta o problema pentru tine, este de preferat sa punctezi pleoapa de-a lungul genelor construind o linie punctata apoi uneste punctele omogenizand tusul de ochi.

Incearca sa trasezi linia de contur cat mai aproape de gene.

– Daca linia nu este perfecta, foloseste un demachiant pentru fardurile de ochi si indeparteaza greseala.

– Pastreaza restul machiajului cat mai natural cu putinta.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *