Search for content, post, videos

Machiaj LORAC vara 2011

 

                 Acum poti si tu sa-ti creezi propriul look fabulos, desprins chiar de pe coperta unei reviste glossy, care  sa  capteze atentia oricui,  prin afisarea unui  machiaj fara cusur! Noua colectie de machiaj LORAC vara 2011 va oferi tenului tau o tenta fina de bronz, luminandu-ti  la propriu tenul si dandu-i mult ravnitul aspect de prospetime si sanatate.

             Intrucat Carol Shaw, creatoarea acestei colectii, a indragit inca din copilarie machiajul si pentru ca, mai tarziu, a observat ca nu toate produsele de machiaj sunt  benefice pielii, s-a hotarat pe aceasta cale sa creeze  o serie de produse, care arata, dar se si simt fantastic  la o simpla atingere a pielii, intrucat contin cele mai pure  si delicate ingrediente posibile.

               LORAC este un brand care a  pus intotdeauna pe primul plan,  in materie de make-up, doua standarde  deosebit de importante: ingrijire si culoare, astfel ca orice machiaj care-i poarta semnatura, arata incredibil de natural.

             In aceasta colectie predomina tonurile de maro, care vor face minuni pe pielea ta, mai ales daca este putin bronzata. Fardurile de pleoape abunda in astfel de tonuri, garantand o  aparitie si un machiaj cu adevarat impecabile.

           Pentru etalarea  unui look estival de invidiat, colectia LORAC iti ofera intregul arsenal de produse, de care frumusetea ta are nevoie. Astfel, te vei simti  formidabil doar prin simpla folosire  a unor produse inedite precum rujul  multiplex 3D, dar si a portfardului Gold Blingy, care poate fi purtat  si pe post de clutch de seara. Cu ajutorul acestei linii de make-up poti realiza un machiaj asemanator cu chipul  unei zeite, tocmai sarutate de razele dulci ale soarelui.

       Putem spune, fara nici cea mai mica retinere, ca LORAC face parte  din gama dermatocosmeticelor, intrucat produsele sale de machiaj  contin extracte din plante care intineresc si hranesc  pielea, ajutandu-te sa obtii, cu ajutorul lor,  acel  look profesional, fara ajutorul vreunui specialist.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *