Search for content, post, videos

Machiaj Estee Lauder vara 2011


             Machiajul „Bronze Goddess” de la Estee Lauder a fost reinventat  patru ani de-a randul. Noua colectie  contine produse  care sa puna si mai mult in evidenta bronzul natural obtinut in zilele toride de vara.

             Paleta de culori  pentru fardul de pleoape de la Estee Lauder  este un must-have al sezonului estival, daca vrei  sa jonglezi cu  tonuri deschise, pastelate si indraznete in acelasi timp, care  sa-ti imprime acel aer mediteranean, deosebit de interesant.

        Paleta cromatica imbina nuante  radiante  cu o serie de irizatii in tonuri de bronz care sa-ti infrumuseteze  chipul. Fardul de pleoape contine sase culori de-a dreptul fantastice, pe care le poti folosi  separat  sau in combinatii diverse, reusind sa-ti ofere un look versatil.

        Machiajul buzelor este foarte popular in 2011, asa ca nu neglija acest aspect  si acorda buzelor tale  cea mai mare atentie, hidratandu-le mai mult ca niciodata cu produse Estee Lauder din colectia Bronze Soleil:

       – Rujul Estee Lauder Pure Color Crystal, cel mai potrivit fiind  cel intitulat „Tiramisu”, perfect pentru femeile  care vor sa-si puna  in valoare bronzul.

   – Glossul Estee Lauder Pure Color, ce confera o stralucire aparte buzelor tale, dar si un aer senzational de prospetime.

        Un look radiant  si fara cusur poate fi obtinut  si daca vei folosi  blush-ul bronzant  Estee Lauder Bronze Goddess Sea Star, care confera  tenului  o luminozitate ludica.

       Pentru un bronz ca la carte, Estee Lauder propune  Uleiul  bronzant Bronze Goddess  Luminous,  care va oferi pielii tale protectie si stralucire 100%.

      Aceasta acolectie cuprinde  si doua parfumuri care amintesc de briza mediteraneana. In functie de  personalitatea si preferintele tale, poti alege intre Bronze Goddess  Soleil  Fragrance  si Bronze Goddess Fragrance.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *