Search for content, post, videos

Machiaj de zi : Smashbox 2011

 

 

 

 

 

   Acum, poti oferi trasaturilor chipului tau o cu totul alta stralucire cu ajutorul machiajului In Bloom de la Smashbox. In Bloom reprezinta cea mai noua colectie de make-up oferita de brandul Smashbox, special creata pentru sezonul de primavara 2011.

 

   Dupa cum ii spune si numele, In Bloom te va face sa infloresti, sa oferi o noua dimensiune frumusetii si feminitatii tale. Colectia promoveaza un machiaj tangent cu naturaletea si frumusetea nealterata.  

 

  In Bloom te va transforma intr-o floare a carei frumusete va atrage o serie de priviri admirative. Frumusetea naturala si pura  – acesta este scopul noii colectii de machiaj de la Smashbox.

 

Culorile folosite sunt de-a dreptul fantastice si variaza in ceea ce priveste intensitatea, de la tonuri deschise, luminoase, pana la nuante profunde de gri sau olive.

Machiaj de zi Smashbox 2011

   Colectia In Bloom contine farduri de ochi stralucitoare, dar si mate, pentru un look sofisticat si glamorous, in tonuri variate de roz liliachiu, gri lavanda, roz cu tente aurii, albastru cu irizatii mov, nude sau aramiu.

   Fardul de obraji are o textura cremoasa, hidratanta , avand o dubla actiune, aceea de a oferi o culoare naturala obrajilor tai, dar si o luminozitate aparte. Asadar, blush-ul are si un efect iluminator. Cele doua nuante sunt Peony (roz deschis) si Blushing (roz delicat). 

   Rujurile iti vor face buzele de-a dreptul irezistibile, oferindu-ti un look natural si fabulos. 

machiaj de zi 2011

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *