Search for content, post, videos

Machiaj cu efect de marire a ochilor. Tehnici perfecte pentru tine

machiaj efect marie a ochilor

Pentru realizarea unui machiaj cu efect de marire a ochilor este necesar sa cunoasteti o serie de tehnici pe care, de obicei, stilistii le folosesc in momentul in care realizeaza un machiaj de evidentiere a cohilor.

Tehnicile de realizare a unui machiaj cu efect de marire a ochilor pot fi folosite fie de femei care au ochii mici si doresc sa-i faca sa para mai mari, fie de femei care chiar daca au ochii mari doresc sa obtina un look mult mai pronuntat al acestora.

Astfel, pentru a realiza machiajul cu efect de marire a ochilor, v-ar fi de folos o serie de trucuri si tehnici pe care le puteti efectua in propriul camin

Pregatirea ochilor pentru un machiaj cu efect de marire

In primul rand, pentru a realiza un machiaj cu efect de marire a ochilor, este necesar sa cunoasteti ce fel trebuie pregatiti acestia.

Astfel, in primul rand ar trebui sa fie efectuata curbura genelor, folosind un clestisor de gene. Daca genele sunt curbate in sus, se obtine un efect de deschidere a ochilor, un efect de marire.

Insa, pentru a obtine efectul de marire a ochilor prin machiaj, este indicat ca genele de jos sa fie lasate in pace astfel intreaga atentie fiind indreptata catre genele de sus.

Un alt lucru ce poate fi facut inainte de realizarea prorpiuzisa a machiajului cu efect de marire a ochilor, este indepartarea cearcanelor.

Acest lucru se face cu ajutorul fondului de ten, aplicat inainte de machiaj.

Totodata, pregatirea ochilor pentru un machiaj cu efect de marire presupune o pensare perfecta a sprancenelor. Astfel, sprancenele mai subtiri ofera o deschidere mai amre a globului ocular dand efectul dorit.

Tehnici pentru realizarea unui machiaj cu efect de marire a ochilor

Pentru a realiza cel mai simplu machiaj cu efect de marire a ochilor, dupa pregatirile descrise mai sus, nu trebuie decat sa va asigurati ca aveti: cancelar, iluminator, dermatograf, tus pentru ochi, fard pentru pleoape si mascara. Creionul dermatograf este indicat sa fie de culoare alba si se aplica pe linia pleoapei inferioare.

Pentru a obtine un efect si mai mare de marire a ochilor, la final se foloseste mascara.

Pentru a vedea efectiv care sunt tehnicile pentru realizarea unui machiaj cu efect de marire a ochilor, puteti sa va inspirati din clipul de mai jos.

VIDEO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *