Search for content, post, videos

Greseli in machiaj care te imbatranesc si te fac sa pari obosita

Ritmul alert in care traim nu ne ofera prea mult timp liber. Tocmai de aceea, trebuie sa gasim metode rapide si pentru a ne ocupa de toate aspectele vietii noastre. Printre aceste, aspecte importante se afla si aspectul fizic.

Nu de putine ori ai auzit si tu intrebarea „Pari obosita, esti ok?”, daca intrebarea a venit in momentul tau cel mai bun al zilei, in care ai dormit neintoarsa toata noaptea si te simti fresh si odihnita, inseamna ca este vorba despre o greseala in machiaj.

Alegerea incorecta a culorilor pentru machiaj te pot face sa pari obosita. Fardurile care contin multe nuante de gri sau cenusiu dau un aspect obosit tenului. Prea mult gri pe fata, fie ca in fard, blush sau ruj, te poate face sa arati mult mai obosita decat esti defapt.

Alte greseli devastatoare in machiaj care te pot face sa pari mai obosita sau care chiar te imbatranesc sunt rujul prea inchis la culoare, machiajul prea pronuntat al ochilor, folosirea exagerata a nuantelor de albastru, prea mult corector aplicat pe cearcane, creion pentru sprancene prea inchis la culoare.

Inevitabil in rutina zilnica poti face nenumarate greseli fara ca tu sa sti asta. Folosirea excesiva a pudrei sau a anticearcanului iti pot ascunde defectele insa scot foarte tare in evidenta si ridurile foarte fine. Nu degeaba exista proverbul „Ce-i prea mult strica”, asa e si in machiaj ce e prea mult strica si te face sa pari si mai matura si mai obosita decat esti.

Nuantele de maro sau rosiatice te pot face sa arati palida si obosita, aici intervine si intrebarea de mai sus.

Nu abuza de machiaj, esti frumoasa, scoate in evidenta trasaturile fetei aplicand foarte putin machiaj. Pentru ca „less is more” ( mai putin e mai mult), asa iti recomand si tie. Pentru un look cat mai proaspat si luminos foloseste makeup atat cat trebuie fara exagerare si fara culori tipatoare.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *