Search for content, post, videos

Greseli de machiaj care va imbatranesc

Iata ce trebuie sa faceti pentru evitarea greselilor de machiaj.

Prea mult fond de ten

Pielea tanara e fina si placuta, nu o ascundeti sub un strat gros de fond de ten. Tinerele folosesc fond de ten in cantitati mari pentru a ascunde imperfectiunile tenului. De cele mai multe ori, obtin un efect total opus.

In loc sa aplicati fondul de ten in straturi, achizitionati un fond de ten de calitate. O textura fina va arata altfel pe fata, scotand in evidenta tineretea.

Fondul de ten absoarbe excesul de sebum dupa aplicare. Se spune ca un ten perfect acoperit nu e atat de placut cat un ten tanar, neincarcat, desi are unele imperfectiuni vizibile, pe care fondul de ten nu le-a acoperit. Frumusetea inseamna a va accepta varsta si imperfectiunile varstei pe care o aveti.. A incerca sa mascati imperfectiunile in mod excesiv nu face decat sa le scoata in evidenta.

Fond de ten prea deschis la culoare

Trebuie sa alegeti fondul de ten potrivit tenului. Un fond de ten prea deschis la culoare va scoate in evidenta ridurile si imperfectiunile.

Chiar daca aveti un ten deschis la culoare, folositi culori calde, cat mai apropiate de culoarea tenului.

 

Prea multa pudra

Pudra trebuie aplicata pentru a absorbi excesul de sebum, folositi-o cu masura doar pe zonele care lucesc, pentru matifiere. Aplicata in jurul ochilor, poate scoate in evidenta ridurile.

Mascara pe genele inferioare

Mascara pe genele inferioare da un look de papusa, nenatural, va intristeaza figura si va imbatraneste. Forma ochilor poate fi dezavantajata.

Eyeliner pe linia genelor inferioare

Eyeliner-ul aplicat pe linia genelor inferioare are acelasi efect ca mascara. De asemenea,  scoate in evidenta ridurile sau liniile fine din jurul ochilor. In plus, ochii vor parea mai mici. Daca doriti sa va mariti ochii, nu aplicati eyeliner pe linia genelor inferioare.

Cand aplicati eyeliner pe linia genelor superioare, ingrosati linia cand ajungeti aproape de colturile ochilor. Acolo este locul unde pleoapele au tendinta de a se lasa cu timpul. Ochii vor parea mai tineri si mai vii.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *