Search for content, post, videos

FOTO VIDEO Machiaj à la Kim Kardashian? Vedeta iti arata singura cum se machiaza

Tenul fara curus al lui Kim Kardashian lasa multe femei tanjind dupa misteriorul make-up artist care o machiaza.

Insa adevarul este ca starleta americana se machiaza adesea de una singura si obtine acelasi look profesionist.

Despre Kim Kardashian nu putem spune ca are vreo reusita profesionala exceptionala prin care s-a remarcat, putema firma ca natura a reusit, cu adevarat, cand a creat-o pe vedeta americana.

Insa si Kim este constienta ca, indiferent de darurile naturii, nu se poate prezenta in public fara sa fie machiata. Vorba aia, Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si-n traista!

In timp ce multe alte vedete de peste ocean tin la secretele lor in make-up ca la secrete de stat, Kim Kardashian s-a aratat mai mult decat binevoitoare sa si le dezvaluie pe ale ei, atat intr-un interviu acordat reviste americane „The Look”, in care chiar a machiat ea insasi un model, cat si in cateva postari pe Twitter, in care a uploadat cateva fotografii cu ea in timp ce se machia.

Din pozele lui Kim observam, insa, un lucru care scapa multora dintre noi cand vine vorba de machiaj.

Ea foloseste o pudra mai deschisa la culoare pentru conturarea zonei T, exemplu pe care multe dintre noi nu-l urmam, multumindu-ne cu putina pudra pe cearcane sau doar cu fond de ten. Bineinteles, nu putem sa folosim pudra in orice moment al zilei pe toata-toata fata, cand ne incarcam chipul si, in unele conditii de lumina, aceasta devine prea evidenta. Putem insa sa gasim acea pudra usoara care, in cantitatea potrivita, ofera umbrele atat de fin conturare pe care le are Kim Kardashian.

VIDEO

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">ElenaTeneMachiaj</cite>

    Cursuri de machiaj  individual.Pret:95-280RON.
    Machiaj de mireasa/ocazie. Pret:200RON
     Tel:0767274987 Cautare facebook: Elena Tene machiaj        
    Machiajul in functie de tipul de ten (demachiere/pregatire ten)Prezentarea pensulelor de machiaj, alegerea si utilizarea corecta a acestora Ordinea operatiilor Colorimetrie, combinarea culorilor. Aplicarea fondului de ten si corectarea fetei. Machiajul sprancenelor. Tehnica aplicarii blushuluiTehnica „V”,machiaj in 10 min. Sfaturi  pentru machiaj de durata,aplicarea genelor false.Machiaj de zi & machiaj  de seara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *