Search for content, post, videos

FOTO Experta Lyla Olga Vintaniuc, machiata de mainile dibace ale faimoasei Miki Ionita!

Make-up artistul Miki Ionită, absolventă a unor școli de profil prestigioase din Londra și București, a invitat-o pe frumoasa Olga Vintaniuc, de profesie fotomodel, la o lecție de machiaj.

Tema ineditului curs a fost jocul de culori la modă în acest sezon de primăvară-vară.

Olga are un chip frumos, cu tenul alb, ochii albaștri și buze cărnoase, trăsături specifice rusoaicelor. Am folosit un ruj în culoarea piersicii coapte, pe pleoapă am aplicat nuanțe de auriu, verde crud și verde smarald și i-am accentuat privirea cu o tușă de creion negru foarte bine estompat, iar la baza genelor inferioare i-am aplicat un fard mov-violet pentru a-i evidenția culoarea irisului. Pomeții i-am conturat cu un fard irizat rose pentru un aspect natural, sănătos și strălucitor. Machiajul aplicat Olgăi este în conformitate cu noile tendințe pentru acest sezon și se poate potrivi oricărei femei”, a explicat Miki Ioniță, care a locuit la Londra mai mulți ani, timp în care a studiat la institutul „Make up school for tv and media”.
Ea este make-up artist-ul preferat al unor vedete precum Mihaela Drafta, Carmen Negoiță sau al „bebelușei” Oana Ioniță și are un blog pe care scrie frecvent.

Secretele celebritatilor in machiaj: 5 trucuri pe care sa le imprumuti de la vedete

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *