Search for content, post, videos

Cum se aplica corect fondul de ten. Ce sa faci ca sa nu ai probleme

Inainte de a aplica fondul de ten asigurati va ca v-ati curatat fata de toate celulele moarte ce trebuiau indepartate. Aplicati un strat subtire de crema dupa care sunteti pregatita sa aplicati fondul de ten.

Cand utilizati fondul de ten inclinati spre un look natural fiind necesar ca fondul de ten utilizat sa se potriveasca cu nuanta pielii dumneavoastra. Acestea apar in diferite culori, texturi pentru toate tipurile de ten asa ca incercati gasirea fondului de ten care vi se potriveste. Acoperiti deasemenea pleoapele cat si gura pentru a evita aparitia petelor. Intindeti fondul de ten perfect pe langa linia ce desparte fata de par, pe obraji si gat pentru a va asigura ca totul este acoperit.

Daca aveti pistrui sau cearcane folositi mereu un corector inainte de aplicarea fondului de ten pentru ca sa nu mai fie la fel de vizibile.

Pentru a fixa fondul de ten pentru mai multe ore acoperiti cu pudra care sa se potriveasca nuantei tenului si apoi eliminati excesul cu ajutorul unei perii. Daca aveti pistrui evitati excesul de pudra deoarece oricum nu vor iesi prea mult in evidenta.

Daca aveti un machiaj mai special si vreti sa-i sporiti grandoarea, amestecati putina pudra stralucitoare cu fond de ten in locurile in care vreti sa mariti efectul.

<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *