Search for content, post, videos

Cum sa ne fixam machiajul pentru a preveni intamplarile neplacute

 

Intamplarile nefericite in ceea ce priveste machierea, trebuie sa recunoastem ca sunt destul de dese, uneori din cauza vremii, alteori din cauza utilizari improprii a produselor de machiaj. Oricum trebuie sa facem diferenta intre ceva ce arata funky si ceva ce pur si simplu a iesit rau. Sunt multe erori de machiaj care ne pot strica complet imaginea, oferindu-ne ceva grotesc in locul acelui look perfect la care speram. Oricum, nimeni nu isi doreste sa iasa in lume atunci cand lucrurile nu ies asa cum trebuie, fata fiind unul dintre cele mai importante lucruri la care ne gandim atunci cand iesim din casa.

De aceea ar trebui sa stiti exact cum sa evitati aceste intamplari nefericite pentru a arata bine intr-un timp de invidiat.

   Ruj pe dinti

Unele intamplari in ceea ce priveste arta machiajului pot fi chiar jenante in anumite circumstante. Rujul pe dinti este in esenta o cauza a aplicarii inadecvate a rujului. Cel mai bun truc pentru a evita aceasta intamplare este simplu, super-degetul. Dupa ce aplicati rujul puneti aratatoru pe dinti si tragetil usor afara pentru a indeparta excesul de ruj.

   Rimelul

Poate fi chiar foarte enervant sa te vezi plina de rimel pe sub ochii, in special in momentele in care nu ai mult timp pentru a realiza un machiaj de invidiat.

Daca acest lucru totusi s-a intamplat folositi o carpa pentru a indeparta excesul in nici un caz degetul, deoarece nu veti reusi decat sa intindeti rimelul si mai mult. Retusati apoi cu putina pudra.

   Tusul

Aplicarea tusului nu este tocmai asa usoara precum abecedarul, iar pentru a evita eventualele neplaceri incercati sa trasati linia mai intai cu un creion iar mai apoi cu tusul, pentru a putea vedea linia mai bine si pentru a o mentine.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *