Search for content, post, videos

Cum sa faci genele false sa para mai naturale

Am observat un trend care nu pare sa se demodeze si anume, genele false. Sunt foarte apreciate deoarece scot din banal machiajul simplu si adauga o doza de dramatism machiajului de seara.

Singura problema este faptul ca sunt greu de aplicat, insa nu trebuie sa te dai batuta. Noi ti-am pregatit 5 pasi pentru a avea gene false cu aspect natural.

Primul pas: Alege gene false cu banda invizibila
Nu este nimic mai rau decat sa vezi o dunga neagra si groasa de-a lungul genelor. Alege gene false cu banda invizibila, usor de camuflat cu genele tale naturale.

Al doilea pas: Foloseste smocuri sau gene trio
Daca genele false cu banda ti se par greu de aplicat sau arata prea false, incearca smocurile sau genele trio. Pentru a le aplica, inmoaie baza smocului in lipici si pune-le pe linia naturala a genelor date cu rimel inainte.

Al treilea pas: Foloseste lipici de gene negru
Desi cel transparent pare mai potrivit, acesta se usuca alb si este foarte evident. Cel negru arata ca un tus si iti face genele sa para mai dese.

Al patrulea pas: Foloseste rimel pentru a amesteca genele naturale cu cele false
Este alegerea ta daca te dai cu rimel inainte sau dupa aplicarea genelor. Pentru cele de tip banda, este de preferat sa adaugi rimelul dupa aplicarea genelor pentru a le lipi de cele naturale. In cazul smocurilor aplica rimelul inainte pentru a decide unde vrei sa fie mai dese genele.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *