Search for content, post, videos

Cum sa aplici gene false. Ghidul incepatorului

Invata cum sa aplici genele false in 5 minute. O multime de femei au o impresie gresita despre genele false. De exemplu, considera ca nu au nevoie de ele. Suntem de acord cu asta pana intr-un punct. Nu trebuie sa le porti de fiecare data cand iesi in oras.

Totusi, este una dintre cele mai usoare metode de a-ti duce machiajul la urmatorul nivel. Exista evenimente la care este necesar sa le porti, cum ar fi: sedinte foto si ocazii speciale.

Este gresit sa consideri ca nu le vei lipi cu usurinta sau ca niciodata nu vei invata cum sa o faci. Am ales un tutorial simplu si practic care iti va explica pas cu pas cum sa o faci.

1. Aduna toate produsele necesare
Strange toate produsele necesare si tine-le la indemana. Pentru incepatori, sugerez urmatoarele:
– penseta
– lipici pentru gene
– gene false
– betisor de urechi

Alege gene false care sunt:
– usoare
– subtiri, dar nu destul de subtiri incat sa se rupa
– naturale pentru a reduce riscurile de iritatie a ochilor
– similare ca si culoare cu genele tale naturale

2. Dezlipeste genele din pachet
Folosind penseta dezlipeste o pereche de gene false din pachet. Ai rabdare! Nu vrei sa le rupi sau sa le indoi.

3. Aplica lipiciul de gene
In acest tutorial exista 2 feluri de lipici: negru si transparent. Vei invata diferenta dintre cele doua mai tarziu. Amandoua functioneaza la fel. Folosind aplicatorul, aplica lipiciul pe banda genelor. Daca ti-e greu sa folosesti aplicatorul, poti folosi un betisor de urechi.

4. Usuca lipiciul
Nu lipi genele imediat! Asteapta cateva secunde. Daca folosesti lipici transparent, va deveni albastru. Acesta este un semn ca lipiciul s-a uscat. Nu iti face griji privind culoarea, va deveni transparent o data ce aplici genele.

5. Da-te cu rimel
Eu prefer sa ma dau cu rimel inainte sa aplic genele false deoarece este mult mai dificil sa o fac cu genele false deja aplicate.

6. Aplica genele false
Acesta poate fi cel mai dificil pas, dar te vei obisnui repede. Pentru a aplica genele foloseste penseta. Lipeste-le cat de aproape poti de genele tale naturale. Atentie, nu le lipi de genele tale naturale deoarece le vei smulge atunci cand le vei scoate pe cele false.

7. Impinge genele
Dupa ce ai potrivit genele asa cum ti-ai dorit, impinge-le usor pentru a te asigura ca sunt lipite bine. De asemenea le poti peria pentru a le readuce la forma lor initiala.
Ca si alternativa poti folosi lipiciul negru

Stiai ca iti poti lipi genele cu un lipici negru? Procesul este acelasi ca atunci cand folosesti un lipici transparent. Avantajul cel mai mare? Nu vei vedea nicio linie albastra. Lipiciul negru se va camufla cu tusul.

<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *