Search for content, post, videos

Cum alegi culoarea rujului in functie de ten, ca sa arati perfect

Rujul este cel mai vechi produs de machiaj. El era folosit inca din antichitate atat de femei cat si de barbati.

In fiecare an apar o multitudine de nuante noi de la o multitudine de firme de care am auzit sau nu. Cert este ca in ziua de azi este o lupta in cautarea rujului perfect.

Exista trei subtonuri ale pielii de care trebuie tinut cont in alegerea rujului perfect, acestea sunt: subton rece, subton cald si subton neutru.

In categoria subton-ului rece intra persoanele cu tenul foarte deschis, dar si cele cu tenul foarte inchis. Daca ai piele rozaliu-rosiatica, sau atunci cand mergi la mare te bronzezi greu, dar te arzi repede, inseamna ca te incadrezi perfect in acest subton.

Pentru aceasta categorie, rujurile potrivite sunt urmatoarele: roz pal, caramiziu, violet.

In categoria subton-ului cald intra persoanele cu o tenta aurie sau galbuie a tenului. Pielea are tonuri inchise spre creol, insa si foarte deschise.

Acestei categorii i se potrivesc urmatoarele nuante de ruj: somon, roz, bej, rosu, cherry.

Imi place sa numesc aceasta categorie, categoria norocoaselor, deoarece cele ce intra in categoria subton-ului neutru sunt fericitele care pot utiliza orice nuanta de ruj si nu vor da gres. Aceasta categorie este un mix perfect intre subton-ul rece si cel cald.

Norocoasele care intra in categoria subton-ului neutru pot purta o varietate larga de de nuante de ruj datorita tenului cu subton neutru.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *